keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Henkistä ravintoa ja haaveilua

Pitkän hiljaiselon jälkeen palaan asiaan. Tosin ehkä vähän eri asiaan.

Tänään olin kuuntelemassa " Taivas + Helvetti"-projektin ( onkohan tämä törkeä understatement...) isän, Mika Mäkeläisen kerrontaa LähiTapiolan yrittäjäillassa ja vau; jotenkin viime aikoina ärsyttänyt byrokratia, politiikka, verotus, yrittäjyyden ei-edesauttaminen ja vähän kaikki yhteiskunnalliset asiat ei enää ärsyttäneet ollenkaan, kun sain taas sitä toista, hienoa puolta tästä kaikesta.

Projekti ei ole edennyt kisailujen suhteen, mutta harjoitus- ja "budjetointi"-rintamalla pyyhkii sitäkin paremmin. Olen jo laskeskellut ensi kesälle budjetteja eri triathlonmatkoille ja ai ai että odotan kesää!! Avaan tuota budjetointia sen verran, että tulostelen edellisten vuosien kisatuloksia, bongailen sieltä tuttuja ja luen eri lajien ajat & zoomailen niitä sitten oman kuntoni ja tavoitteideni kanssa. Niiden toteumat nähdään sitten ylitettyjen maaliviivojen toisella puolen ensi kesänä.

Ilmot jo sisällä Vantaan sprinttiin ja Kiskoon Perusmatkalle! Joroisten puolimatkalle vielä odottelen vapautuvaa lippua, mutta henkinen osallistuminen on jo sinnekin tehty.

Haaveilu on se triathlonin MM-kisa Itävallassa. Ehkä menen kuitenkin, vaikka ajattelin etten meniskään. Sehän olis aika kiva pääkisa tälle projektille..

Vielä teen muutamat veroilmoitukset ja päätän viime vuoden kaikki tilit ja sit vappuna räjäytän  - shampanjapullon korkin.

On niitä kisojakin tulossa; seuraavana 14.3. Aktia - cup viimeinen osakilpailu ja 10 km ennätystä lähden hakemaan. Katsotaan siivittääkö uintitreenit juoksun lentoon.

Nyt back in business - kirjaimellisesti ja palataan taas pian ennätysten merkeissä ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti